Obertes les inscripcions per a la 44a Marxa Beret

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Obertes les inscripcions per a la 44a Marxa Beret

  • La Marxa Beret, que organitzen el Conselh Generau d’Aran i Baqueira Beret, és una de les proves d’esquí nòrdic més consolidades que es realitzen al territori nacional i cada any compta amb prop de 1.000 participants de tota Europa
  • Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web oficial de la cursa fins al 28 de gener i de manera presencial el 3 de febrer

Un any més, s’acosta la celebració de la nova edició de la Marxa Beret, organitzada pel Conselh Generau d’Aran i l’estació Baqueira Beret, que tindrà lloc el cap de setmana del 2 al 4 de febrer de 2024.

Ja estan obertes oficialment les inscripcions a través de la pàgina web de la Marxa Beret i els interessats i interessades podran realitzar-les fins al 28 de gener telemàticament. A més, el 3 de febrer es podran realitzar les inscripcions presencials al Centre Polivalent de Vielha.Cal recordar que el preu de la inscripció augmentarà a mesura que s’acosti la data de l’esdeveniment.

La Marxa Beret és una de les proves d’esquí nòrdic més consolidades que es realitzen al territori nacional i cada any compta amb prop de 1.000 participants de tota Europa.

Aquesta festa de l’esquí de fons començarà a Beret el dissabte 3 de febrer amb el Campionat d’Espanya “Sprint” en el Pla de Beret.

El 4 de febrer es realitzarà la 44a edició de la Marxa Beret en les distàncies de 42,21 i 10 km.

Enguany, com a novetat, la Marxa Beret comptarà amb una nova prova, denominada “Mini Marxa Beret”, destinada als més petits i petites i a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en la pràctica d’aquest esport.

44a Marxa Beret

Els interessats i interessades poden trobar tota la informació en la pàgina web oficial de la cursa.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 170 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×