Obertes les inscripcions per a la 42a Marxa Beret

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Obertes les inscripcions per a la 42a Marxa Beret 

  • Es podran realitzar a través de la pàgina web oficial de la cursa fins al 30 de gener de 2022 i de manera presencial l’1 de febrer

Després d’un any ajornada a causa de la pandèmia, s’acosta novament la celebració de la 42a edició de la Marxa Beret, organitzada pel Conselh Generau d’Aran i l’estació Baqueira Beret, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 al 6 de febrer de 2022.

Ja estan obertes oficialment les inscripcions a través de la pàgina web de la Marxa Beret i els interessats i interessades podran realitzar-les fins al 30 de gener telemàticament. A més, l’1 de febrer es podran realitzar les inscripcions presencials en al Sala d’Inscripcions.Cal recordar que el preu de la inscripció augmentarà a mesura que s’acosti la data de l’esdeveniment.

La Marxa Beret és una de les proves d’esquí nòrdic més consolidades que es realilzan al territori nacional i cada any compta amb prop de 1.000 participants de tota Europa.

Aquesta festa de l’esquí de fons començarà a Beret el dissabte 5 de febrer amb l’Sprint Salomon, el Campionat d’Espanya de sprint.

El 6 de febrer es realitzarà la 42a edició de la Marxa Beret en les distàncies de 42,21 i 10 km. Aquesta competició formarà part de la Copa Espanya de llarga distància.

Els interessats i interessades poden trobar tota la informació en la pàgina web oficial de la cursa.

42a Marxa Beret

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 363 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×