Aprovats més de 3,2 M€ per a socorrisme, manteniment de consultoris mèdics i teleassistència

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aprovats més de 3,2 M€ per a socorrisme, manteniment de consultoris mèdics i teleassistència

En la Junta de Govern la Diputació de Lleida celebrada ahir dilluns per col·laborar amb el món local a subvenir les despeses en accions de Salut Pública

La Diputació de Lleida ha resolt aquest dilluns 3.262.454,95 euros en línies d’ajut per als ajuntaments i consells comarcals després que la Junta de Govern hagi aprovat la relació de beneficiaris de diferents línies i convocatòries en matèria de Salut Pública. Aquests ajuts s’han atorgat per concurrència amb bases reguladores i convocatòria pública per a tots els ens locals beneficiaris.

Concretament, la institució destinarà 1.688.316,55 euros a 183 consistoris municipals perquè puguin fer front a despeses de funcionament i administració dels consultoris mèdics. Segons la presidenta Rosa Maria Perelló “es tracta d’un ajut bàsic i fonamental perquè des dels mateixos municipis es faciliti l’atenció de capçalera i evitar així el desplaçament de la població”.

En relació amb el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals, la Junta de Govern ha donat el vist-i-plau a una despesa d’1.177.308,82 €, que en aquest cas, correspon a les peticions d’ajut que han presentat 158 ajuntaments per a la contractació de 340 socorristes durant els mesos d’estiu.

L’ajut per a cada ajuntament depèn del nombre de socorristes contractats i oscil·la entre els 4.500 i els 8.500 euros; el seu atorgament garanteix, en bona part, l’obertura d’aquestes instal·lacions d’acord amb la normativa de la seguretat per als banyistes.

La Junta de Govern també ha resolt  favorablement 396.829,58 € que, en aquest cas, s’han atorgat a 11 consells comarcals (Garrigues, l’Alt Urgell, l’Urgell, el Pallars Jussà, el Solsonès, la Noguera, la Segarra, l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pla d’Urgell i Segrià), així com també a l’Ajuntament de Lleida per al finançament dels serveis socials bàsics de teleassistència i prestació d’urgència social.

Prèviament a l’aprovació per Junta de Govern, totes aquestes resolucions d’ajut han estat informades favorablement per la comissió de Salut Pública de la Diputació de Lleida.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 170 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×