La Fundació Músics per la Salut ofereix 30 beques de formació per a realitzar microconcerts en hospitals i centres sociosanitaris

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Fundació Músics per la Salut ofereix 30 beques de formació per a realitzar microconcerts en hospitals i centres sociosanitaris

  • Les dones d’entorn rural tindran prioritat per a accedir a aquestes places gratuïtes
  • Es tracta d’una formació 100% en línia per a afavorir la conciliació, amb pràctiques en hospitals i centres sociosanitaris que poden realitzar-se de manera telemàtica​

La Fundació Músics per la Salut posa en marxa un programa de formació que té per objectiu dotar a les persones participants de les competències per a la realització de microconcerts en hospitals i centres sociosanitaris de catalans. 

Aquesta formació, que s’iniciarà el pròxim 18 d’octubre, compta amb 100 places becades per a dones amb l’objectiu d’oferir una nova sortida laboral per a aquestes intèrprets musicals.El programa consta d’una formació teòrica 100% en línia i audiovisual, basada en la neurodidáctica, i una part pràctica en hospitals i centres sociosanitaris (residències de majors, persones amb Alzheimer, deterioració cognitiva, discapacitat, etc.).

100 Places becades per a dones gràcies a la Generalitat

Gràcies a la col·laboració del departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya la fundació ofereix 100 places gratuïtes per a accedir a aquesta formació.

Entre els criteris que es tindran en compte per a optar a una d’aquestes places està el de residir a Catalunya i ser dona. Es valorarà a les persones que compleixin a més amb algun dels següents requisits: tenir menys de 30 anys o més de 45 anys, ser una persona parada de llarga durada, tenir algun tipus de discapacitat, o pertànyer a una família monoparental o nombrosa.

Especial Compromís amb les dones rurals

Un col·lectiu al qual es prestarà especial atenció en l’accés a places becades són les dones d’àmbit rural de poblacions inferiors a 20.000 habitants.

L’ésser una formació 100% en línia facilita l’accés a aquestes dones a un programa que els permetrà una sortida laboral a desenvolupar en el seu entorn més pròxim, convertint-se en agents de canvi social.

El termini de recepció de candidatures per a aquestes places finalitza el pròxim 18 d’octubre, i el curs tindrà lloc entre aquesta data i el 22 de desembre.

30 beques de formació
La Fundació Músics per la Salut ofereix 30 beques de formació

FUNDACIÓ MÚSICS PER LA SALUT

Des de 2015, la fundació fa costat a les persones que estan passant per un mal moment en hospitals, centres sociosanitaris i centres assistencials, focalitzant l’activitat cap a les persones aïllades.

“Acompanyem i aportem moments de respir i alleujament mitjançant microconcerts participatius i emocionalment significatius on pacients, residents, familiars i personal trien les seves cançons favorites. Diàriament, comprovem que la música és la millor medicina per a l’ànima i constatem que la nostra activitat és més efectiva quanta major és la situació de vulnerabilitat, aïllament i solitud de les persones beneficiàries”. Guillermo Giner, president.

L’entitat realitza la seva activitat en totes les Comunitats Autònomes espanyoles.

Ha realizat més de 4.750 microconcerts de manera presencial en 176 centres sociosanitaris i 44 hospitals, i de manera telemàtica en més de 1.200 hospitals i centres sociosanitaris.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 635 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×