30 ANYS DEL CICLE DIJOUS A LA FRESCA VALL DE BOÍ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

30 ANYS DEL CICLE DIJOUS A LA FRESCA VALL DE BOÍ

Aquest any celebrem els 30 anys del Cicle Dijous a la Fresca. Cada estiu des de 1991 i a excepció de dos estius en que no s’ha pogut celebrar cada dijous de mitjans de juliol a mitjans d’agost tenen lloc les diferents actuacions.

El cicle musical del “Dijous a la Fresca” compleix diverses finalitats: d´una banda apropar als veïns de la vall a una activitat cultural i donar a conèixer diferents estils musicals, i per altra banda ofereix als nostres visitants la possibilitat de conèixer i gaudir de la música tradicional i local.El cicle, a més d’oferir una alternativa musical als vespres d’estiu de la vall, pretén també donar a conèixer petits racons dels pobles, que normalment no són tan visitats i que sempre tenen un encant especial.

30 ANYS DEL CICLE

Són actuacions musicals de diferents estils a cada poble de la vall. Durant uns anys les actuacions van ser a les 23h, per tant destinades a un públic adult. Des de l’any 2017 es va apostar per avançar-les a les 20h obtenint una molt bona resposta de públic, tant públic familiar, com excursionistes que es lleven d’hora per anar d’excursió, com gent gran,… L’essència d’aquest cicle és donar a conèixer grups de música propers i de mantenir viva la cultura popular.

Durant aquests 30 anys han passat tot tipus d’estils, sobretot de música tradicional i folk del Pirineu, com El Pont d’Arcalís que des de l’inici i durant molts anys han format part del cicle, però també jazz, swing, havaneres, rumba, flamenc, cançó de taverna, i grups formats per músics locals com Els Ribatònics, Perica Negra, Satisfalles, Mercè Morera,….

Moltes gràcies a tots els grups per fer-nos gaudir de la vostra música i a totes i tots els visitants per acompanyar-nos aquests vespres d’estiu!

Per molts anys més de música i cultura a La Vall de Boí!  

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 224 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×