Més de 3.500 participants en les diferents propostes familiars de Nadal organitzades per la Regidoria d’Infància i Joventut de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Més de 3.500 participants en les diferents propostes familiars de Nadal organitzades per la Regidoria d’Infància i Joventut de la Seu d’Urgell

Amb l’arribada dels Reis d’Orient, la Seu d’Urgell ha culminat la programació nadalenca adreçada al públic familiar d’El Món Màgic de les Muntanyes 2018 amb la participació d’un total de 3.640 persones, la major part de les quals infants i adolescents.

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, agraeix la col·laboració a les diverses entitats, associacions de mares i pares, comissió de festes, empreses, institucions i treballadors de l’Ajuntament “per elaborar aquest ampli i exitós programa d’activitats de Nadal”. “Sense ells tot això no seria possible”, afirma Iscla.

De l’àmplia oferta d’activitats lúdiques per gaudir del Nadal -organitzades per la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament urgellenc- hi destaca els 1.500 nens i nenes que van assistir durant quatre dies al Parc de Nadal que es va desenvolupar al pavelló poliesportiu de la Seu d’Urgell.

Una altra proposta amb gran èxit de participació ha estat el Tió de la Freita (cagatió), que, amb l’ajut dels minairons, va repartir 1.000 bosses d’obsequi als infants que hi van participar.

L’arribada dels Reis d’Orient a la capital alturgellenca des del Parc del Segre tot fent ràfting, la cavalcada de les carrosses reials pels carrers més cèntrics de la ciutat i la recepció de les cartes dels nens i nenes per part de Ses Majestats a la sala Sant Domènec van acollir unes 400 persones, entre infants, adolescents i famílies. Una altra activitat, novetat d’aquest any i relacionada amb la Cavalcada dels Reis d’Orient, ha estat el taller d’elaboració de fanalets per rebre amb llum Melcior, Gaspar i Baltasar, en el qual hi van participar 50 infants i es van repartir 300 fanalets.

La sessió de cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula animada ‘Coco’ a la sala Sant Domènec va obtenir 150 espectadors. A més a més, el torneig de videojocs i l’escape room hi van prendre part 120 persones en cadascuna de les activitats.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 108 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×