2a EDICIÓ DEL RED MOUNTAIN BEER FESTIVAL DE LA POBLA DE SEGUR

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

MÉS DE 50 CERVESES D’ARREU DEL PIRINEU A LA 2a EDICIÓ DEL RED MOUNTAIN BEER FESTIVAL DE LA POBLA DE SEGUR

El proper dissabte 15 de juny, el festival transfronterer de cerveses artesanes de muntanya omple la Pobla de cervesa, música i gastronomia 

Organitzat per la fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus i per l’Ajuntament de la Pobla de Segur, el proper dissabte 15 de juny se celebrarà la segona edició del Red Mountain Beer Festival, el festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya que té la voluntat d’impulsar la comarca del Pallars Jussà i de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus.

En aquesta segona edició, el Festival creix en cerveses, en espais temàtics i cuida especialment la programació musical. Al Red Mountain, els visitants hi podran trobar set zones: Red chillout, Red diner, Red country, Red junior, Red restaurant, Red on tap i Red music.

Les 18 cerveseries assistents procedeixen de Navarra, el Ripollès, la Garrotxa, Irun, Osca, Àlava, el Pallars Jussà, la Vall d’Aran i Andorra, i entre totes hi aportaran més de 50 tipus de cerveses diferents.

L’apartat de gastronomia el formen productors i restauradors del Pallars Jussà: formatgeria Vilavella, pastisseria Postres de Músic, Es Pallarès, la Pizzeria l’Era del Salàs, l’Alberg de la Torre (la Vall Fosca), Casa Masover, Restaurant de Gurb i Restaurant Els Raiers. Es posaran a la venda uns tiquets de degustació que donaran accés tant a cerveses com a gastronomia.

Aquest any, el festival hi posa l’accent en la música. Hi actuaran dos grans grups: Sam y la empresa, i Acontrablues, sens dubte una de les millors bandes del panorama europeu actual. 

El Red Mountain Beer Fest s’iniciarà a les 17.30 h a la plaça de l’Ajuntament, amb l’obertura de la barra. A les 18.00 h s’obrirà l’espai Kids Zone, una zona amb activitats per a totes les edats, amb una exhibició de zumba per a la canalla, a càrrec de Sentbé. A les 18.30 h es posarà en marxa el Country Beer Fest; a les 19.30 h s’obrirà l’espai gastron mic, amb una extensa oferta de plats i platillos dels restaurants de la comarca. A les 21.00 h, actuació del grup Sam i la empresa, i a les 23.00 h, com a cloenda del festival, actuarà el grup Acontrablues + DJ.

El Red Mountain Beer fest és una iniciativa público-privada, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu, que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva i creadora de llocs de treball qualificats.  La Fàbrica de cervesa artesana Ctretze s’ha consolidat, en només quatre anys, com a sala de concerts de referència al Pallars, amb programació estable d’actuacions en directe i propostes per a tot tipus de públics. Ctretze elabora 70.000 litres de cervesa a l’any. Al Red Mountain Beer Festival d’enguany hi col·laboren APAT (Associació de professionals de l’ambit turístic), Al teu Gust Aliments del Pallars, Diputació de Lleida, Consell comarcal del Pallars Jussà i Vine al Pallars Viu el Jussà.

2a EDICIÓ DEL RED MOUNTAIN BEER FESTIVAL
2a EDICIÓ DEL RED MOUNTAIN BEER FESTIVAL

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 142 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×