26è Cicle de Solistes 2019 de l’Alta Ribagorça

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tres concerts de petit format i en escenaris emblemàtics formen el 26è Cicle de Solistes 2019 de l’Alta Ribagorça

Se celebraran els dies 27 de juliol i 3 i 10 d’agost a l’exterior del Centre del Romànic a Erill la Vall, l’església vella del Pont de Suert i l’església de Sant Climent de Vilaller, respectivament, i queden emmarcats dins de l’Any del Turisme Cultural

El vicepresident segon en funcions de la Diputació, Gerard Sabarich, i el president en funcions del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, han presentat aquest dilluns el 26è Cicle de Solistes de l’Alta Ribagorça, que se celebrarà entre el 27 de juliol i el 10 d’agost en diferents indrets de la comarca. La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació i ha comptat també amb la intervenció del director el Patronat de Turisme, Juli Alegre.

La programació del cicle és de tres concerts que oferiran diferents estils i sensibilitats en cadascun dels municipis de la comarca. Com ja ve essent tradicional, la  proposta  musical,  amb concerts  de  petit  format  i  aforament reduït,  busca  la  calidesa  de  les  nits  d’estiu i  la proximitat amb la música en directe i els músics.

La nova proposta se centra en tres solistes de gran valor que oferiran concerts de folk-fusió, música tradicional i música acústica en estat pur en els escenaris escollits de l’exterior del Centre del Romànic a Erill la Vall, l’església vella del Pont de Suert i l’església de Sant Climent de Vilaller. 

Segons Sabarich, és important que les activitats que es fan a la zona dels Pirineus puguin tenir una continuïtat en el temps per tal de generar un increment de la promoció turística. En aquest sentit, Farrero ha explicat que aquesta serà una bona ocasió per gaudir de la música d’excel·lents intèrprets en lloc emblemàtic de la comarca i que permetrà els visitants conèixer els tres municipis de l’Alta Ribargorça.

Finalment, Alegre ha recordat que el cicle Solistes –que compta amb el suport i la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs– està emmarcat dins de l’Any del Turisme Cultural, que compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l’Agència Catalana de Turisme.

El programa previst és el següent:

Dissabte, 27 de juliol (19.00 hores): el Guillem Anguera Quartet (“14 km”) oferirà un concert amb acordió diatònic, piano, saxo i violoncel. Exterior del Centre del romànic a Erill la Vall.

Dissabte, 3 d’agost (20.00 hores): actuació de Garbuix Duet amb instruments d’arc, acordió i piano. Església vella del Pont de Suert.

Dissabte, 10 d’agost (20.00 hores): actuació de Lluís Gómez (banjo, mandolines i veus), que presenta el seu treball ‘Dotze contes’. Església de Sant Climent de Vilaller.

26è Cicle de Solistes 2019
26è Cicle de Solistes 2019
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 195 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×