EL ZOO DEL PIRINEU HA TORNAT 228 ANIMALS A LA NATURA EL 2023

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL ZOO DEL PIRINEU HA TORNAT 228 ANIMALS A LA NATURA EL 2023

L’any passat el refugi d’animals salvatges n’ha acollit a 372

L’any 2023 el refugi d’animals salvatges Zoo del Pirineu ha acollit a 372 animals, dels quals n’ha retornat 228 a la natura. Una part s’ha quedat a les instal·lacions del refugi uns mesos més fins a la completa recuperació.Laia Sanchez, veterinària del Zoo del Pirineu, lamenta que alguns animals hagin arribat massa tard per poder sobreviure o per poder tornar-los a la natura. Algunes cries han estat salvades per particulars, han passat molt de temps a casa seva i s’han tornat manses, amb la qual cosa és molt difícil el seu retorn a un hàbitat salvatge. Altres animals, a causa de la manca d’una alimentació correcta abans d’arribar al refugi, mostren deformacions permanents que n’impedeixen la reintroducció a la vida silvestre.

Només els animals amb lesions permanents es quedaran a viure al refugi de per vida. Actualment el Zoo té cura de 162 animals de 59 espècies pròpies de la Península Ibèrica que no poden tornar a la naturalesa.

El refugi és obert al públic, ja que una de les tasques més importants de l’entitat és l’educació ambiental. Els seus responsables consideren que conèixer els animals del nostre país i ser testimonis de la seva lluita per sobreviure té un efecte impactant en els visitants i desperta el seu interès per la protecció de la natura.

Com a curiositat, alguns dels animals més estimats pels visitants són el corb Alfons que imita la veu humana, les guineus Guille i Nikki i la Máxima, un impressionant duc.

228 ANIMALS

La Fundació Zoo del Pirineu és una ONG privada situada a prop de les pistes d’esquí del Port del Comte, que es finança amb les entrades dels visitants del refugi, les donacions i les quotes de socis, sòcies i padrins i padrines dels animals.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 226 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×