2000 BOC’N ROLLS A LES ESCOLES DEL JUSSÀ PER FOMENTAR LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

2000 BOC’N ROLLS A LES ESCOLES DEL JUSSÀ PER FOMENTAR LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

El Consell Comarcal del Pallars Jussà endega una campanya de sensibilització per fomentar el reciclatge a les escoles pallareses i distribueix 2.000 Boc’n Rolls.

La vicepresidenta del Consell Comarcal,  M. Pilar Cases,  ha assistit al col·legi Maria Immaculada on ha repartit  300 boc’n rolls entre l’alumnat i el professorat del centre.  



L’ús d’aquest porta-entrepans ecològic, permet reduir els embolcalls d’un sol ús per aquest motiu Cases ha explicat que aquest és una més de les accions que cal implementar de cara a una bona gestió dels residus i “ som conscients que aquesta tipologia d’accions ajuden al present i al futur, i així hem de treballar per cuidar i respectar l’entorn”.

La campanya pretén fomentar el reciclatge com a estil de vida  en la societat, reduint els residus altament contaminants com per exemple,  el paper d’alumini, partint de l’educació i conscienciació als més petits. A més, amb accions d’aquesta tipologia, s’aconsegueix un entorn més net, més saludable i alhora s’evita la generació quantitativa de  residus. 

bocroll
“ som conscients que aquesta tipologia d’accions ajuden al present i al futur, i així hem de treballar per cuidar i respectar l’entorn”.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 758 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×