20 famílies de l’Alt Urgell reben la solidaritat de la campanya “Jo també vull jugar”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

20 famílies de l’Alt Urgell reben la solidaritat de la campanya “Jo també vull jugar”

La campanya “Jo també vull jugar”, organitzada per Càritas Urgell, el Club SEDIS, el Consorci d’Atenció a les Persones, i la residència CASER Oliana, ha permès repartir joguines a 20 famílies de la comarca de l’Alt Urgell amb dificultats econòmiques per Reis.

En els dies previs a Nadal es va iniciar una campanya de recollida de joguines noves o usades en bon estat,  a través dels punts de recollida habilitats al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell, a Càritas d’Urgell, al centre Sant Ot i la botiga de Grapats Encants i també a la seu de l’Associació d’Hosteleria. Es van recollir 190 joguines i 28 llibres. Una bona part de les joguines es van recuperar adequadament i van tornar al circuit d’ús, permetent aquesta acció solidària impulsada per entitats de La Seu d’Urgell, encapçalada per Càritas Urgell.

Les famílies van rebre les joguines els dies previs a la vigília del dia 6, per arribar a través de les carrosses dels Reis Mags, als infants.

jotbvulljugar
Campanya “Jo també vull jugar”, organitzada per Càritas Urgell, el Club SEDIS, el Consorci d’Atenció a les Persones, i la residència CASER Oliana
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 195 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×