1a North Face Enduro Race aquest cap de setmana

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Vielha va gaudir de la 1a North Face Enduro Race aquest cap de setmana

106 corredors es van donar cita a la primera Cursa d’Enduro popular amb bicicleta pels boscos de Vielha

Aquest cap de setmana, del 15 i 16 d’octubre, Vielha va acollir la North Face Enduro Race, una cursa de Ral·li de Descens amb bicicletes d’Enduro, organitzada per Aran Bike Parks i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran.

Dissabte 15 es va realitzar el reconeixement del circuit i per la tarda una prova cronometrada per establir l’ordre de sortida de la cursa de diumenge, en un tram secret per als participants pel bosc de Tuca.

Diumenge va ser el dia de la cursa North Face Enduro Race, que va començar amb una reunió explicativa a les 8.00 hores. Cada trenta segons van començar a sortir els competidors, que van gaudir de l’entorn de la capital aranesa i que van haver de realitzar tres trams especials de baixada en un total de 36 quilòmetres de circuit.

El lliurament de premis i el menjar de tots els concursants es van realitzar en finalitzar la competició, a més d’una prova especial al Pump Track de Vielha.

En total van ser 106 participants, vinguts majoritàriament del País Basc, França i Catalunya, que van gaudir d’un circuit especialment preparat per a l’ocasió i d’unes condicions meteorològiques perfectes.

Segons declaracions d’Alberto López, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran “aquest esdeveniment que s’ha realitzat a Vielha ve en la línia de l’actual consistori, que aposta clarament per nous reclams turístics amb grans possibilitats de futur, com és el producte turístic de bicicleta “. A més, ha afegit que “és una oferta turística que es pot explotar durant gran part de l’any, desestacionalitzant la demanda i beneficiant econòmicament als comerciants del municipi“.

northface_171016

Per a David López, organitzador de l’esdeveniment “agraïm la col·laboració de l’ajuntament de Vielha e Mijaran per a la celebració d’aquest esdeveniment que s’ha desenvolupat per primera vegada i ha estat tot un luxe poder comptar amb grans competidors d’aquesta modalitat“.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots