18es Trobades Culturals Pirinenques, dissabte 16 d’octubre a Montanui

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

18es Trobades Culturals Pirinenques, dissabte 16 d’octubre a Montanui

Les 18es Trobades Culturals Pirinenques que es realitzaran al Municipi de Montanui, a la Ribagorça, a la sala de plens de l’Ajuntament que està situat al nucli Les Bordes, el dissabte 16 d’octubre durant tot el dia. El tema és: Accions dinamitzadores al Pirineu.

OrganitzenCentre d’Estudis Ribagorçans i la Societat Andorrana de Ciències, junt amb Centre d’estudis Aranesi, Ecomuseu de les Valls d’Àneu, Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, Àrea de Recerques del Berguedà, Grup de Recerca de Cerdanya, Institut d’Estudis Ceretans, Associació per la Protecció del Patrimoni i la Memòria Històrica de la Vall del Querol, Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, Casal del Conflent, Amics de Besalú i el seu Comtat, Centre Cultural Català del Vallespir i Terra dels Avis del Rosselló.

Patrocinen: Municipi de Montanui, Comarca de la Ribagorça, Instituto d’Estudios Altoaragoneses, Municipi de Bonança, Institut Ramon Muntaner, Govern d’Andorra, IDAPA, Diputació de Girona, FEDA i Departament dels Pirineus Orientals.

En el programa adjunt podreu trobar el conjunt de ponències que es presentaran a les Trobades. Durant la jornada, a les 12:30 h., es presentarà el llibre “Aliances territorials pirinenques”, que recull les ponències presentades a l’edició anterior de les trobades, celebrades a Andorra la Vella, tot i que de forma telemàtica en la seva major part, el 28 de novembre de 2020.

PROGRAMA

18es Trobades Culturals

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 71 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×