167 alumnes pirinencs es presentaran a les proves d’accés a la universitat a la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

167 alumnes pirinencs es presentaran a les proves d’accés a la universitat a la Seu d’Urgell

Un total de 167 alumnes pirinencs de segon curs de batxillerat del Pirineu (44 més que al juny de 2018), estan convocats avui dimecres 12 de juny, a dos quarts de nou del matí, al tribunal de les proves de selectivitat ubicat al centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

Els exàmens de les PAU tindran lloc els dies 12, 13 i 14 de juny. El tribunal estarà constituït pel president i 6 vigilants/correctors.

D’aquestes 167 estudiants, 54 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 44 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i 19 de l’Institut Hug Roger III de Sort (Pallars Sobirà).

Cal remarcar que per primera vegada, enguany també s’examinaran 50 estudiants que han cursat batxillerat a Andorra, els quals només s’examinaran de les matèries de la fase especifica per incrementar la seva nota d’accés a la fase d’admissió.

A més, s’hi examinaran 6 alumnes que estan assignats al Tribunal Ordinari Específic (TOE). En aquest tribunal s’examinen els estudiants amb dislèxia, TDA i TDAH.

Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s’inicien a les nou del matí i acaben a dos quarts de sis de la tarda, i entre examen i examen, els alumnes disposen de 30 minuts de descans.

El calendari i l’horari d’assignatures es poden trobar en el següent enllaç: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/pau_dia_prova/horari_lloc_prova

Els resultats de les PAU es publicaran el dia 26 de juny. Per sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 26 al 28 de juny. Els resultats de la revisió sortiran el dia 8 de juliol.

La selectivitat de setembre tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre, mentre que la formalització de la matrícula per realitzar la selectivitat al setembre serà del 9 al 24 de juliol.

167 alumnes pirinencs es presentaran a les proves d’accés a la universitat
167 alumnes pirinencs es presentaran a les proves d’accés a la universitat
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 81 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×