120 bloggers, periodistes i touroperadors visitan les Terres de Lleida

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Prop de 120 bloggers, periodistes  i touroperadors van visitar les Terres de Lleida al 2015

En diferents accions desenvolupades pel Patronat de Turisme de la Diputació  i també en col·laboració amb la Generalitat de Lleida a totes les comarques de la demarcació i adreçades bàsicament als mercats europeu, americà i asiàtic

Una de les principals línies de treball del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida per donar a conèixer l’àmplia oferta turística que ofereixen les comarques lleidatanes és aproximar als agents preceptors a la realitat del territori a través de viatges de familiarització en la que poden viure directament l’experiència.Aquesta filosofia de treball s’ha concretat l’any 2015 en l’organització o col·laboració en una quarantena d’accions (24 press trips, 9 fam trips i 5 blogtrips) desenvolupades a totes les comarques de la demarcació i adreçades bàsicament als mercats europeu, americà i asiàtic.

En total, una vuitantena de periodistes i bloggers, i una quarantena de touroperadors, han conegut sobre el terreny els principals recursos turístics del Pirineu i la plana de Lleida.

Aquestes iniciatives han tingut dos eixos vertebradors: la incidència sobre els mercats d’origen considerats prioritaris per l’interès dels seus habitants en la demarcació de Lleida i l’impuls d’activitats o indrets que es consideren actualment d’interès especial.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha desenvolupat accions destinades a incrementar el nombre de turistes procedents de països europeus com Alemanya, el Benelux, França, el Regne Unit o Itàlia, així com de nacions com Israel, els EUA, Rússia i els països de l’Est i d’Àsia.

Igualment, diversos viatges de familiarització han tingut com a objectiu donar a conèixer el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, així com les Valls d’Àneu i la Vall de Boí, zones amb una interessantíssima oferta paisatgística, patrimonial i d’activitats que esdevenen idònies per al turisme familiar.

pres_trip_Benelux_001

El programa de viatges de familiarització desenvolupat el passat exercici no ha deixat de banda altres propostes de recent creació com “Perseguits i salvats”, la recuperació i habilitació dels antics itineraris de fugida dels jueus durant la II Guerra Mundial a través dels, o el Camí Ignasià, una ruta turísticoreligiosa que transcorre paral·lelament al Camí de Sant Jaume lleidatà.

Les campanyes s’han adaptat també a l’evolució del sector, especialment al de les noves tecnologies de la comunicació que han fet d’Internet un element central en la promoció turística de qualsevol destinació.

Així, i donada la capacitat de prescripció que en aquest àmbit ha assolit la figura del blogger, durant l’any 2015 va organitzar diversos trips amb bloggers nacionals i internacionals per tal que aquests fessin difusió dels atractius de Lleida a través d’Internet i de les xarxes socials. A més, l’ens lleidatà va participar activament  en el Congrés mundial de bloggers TBEX celebrat la passada primavera a la Costa Brava.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.482 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×