119 infants gaudeixen del casal d’estiu municipal de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

119 infants gaudeixen del casal d’estiu municipal de la Seu d’Urgell

Un total de 119 nens i nenes han gaudit del casal municipal d’infants aquest estiu. Els infants s’han distribuït en nou torns setmanals i han estat acompanyats per una directora de lleure, una responsable de l’activitat, un equip de monitors/es, vetlladors, personal en pràctiques de monitor/a de lleure i voluntaris que han col·laborat com a equip de suport.

La situació sanitària ha marcat el plantejament i desenvolupament del casal d’Infants d’enguany, però ni la mascareta, ni el rentat de mans ni la distància han condicionat el bon resultat del casal. L’organització s’ha dut a terme en grups de convivència reduïts i sense contacte entre ells.

La regidora d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Núria Tomàs, destaca la importància de la planificació prèvia i remarca que “la responsabilitat de coordinació i dels monitors era gran i, a la vegada, motivadora perquè es donava l’oportunitat de relacionar-se, divertir-se i esplaiar-se a uns nens que havien estat quatre mesos tancats a casa”. La regidora fa un balanç positiu del desenvolupament de l’estiu afirmant que han estat nou setmanes on la dedicació dels monitors ha estat exemplar. L’agraïment és infinit per la feina feta, el valor i la responsabilitat que han demostrat dia a dia”.

Des de la direcció del casal es va decidir potenciar les activitats a la natura i l’aire lliure tot aprofitant l’entorn privilegiat de la ciutat. Per tal de reforçar les mesures sanitàries de prevenció, el casal ha comptat amb la participació setmanal d’un personatge de ficció, la superheroïna SuperantiCOVID19, que ha anat recordant als infants la importància de mantenir la distància personal, el rentat de mans i l’ús correcte de la mascareta amb el lema ‘MADIMA’. Des de la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’ha volgut engegar una iniciativa conjunta amb altres casals de la comarca on els infants han elaborat uns somriures gegants amb material reciclat, juntament amb una pancarta en què es pot llegir: “Que la mascareta no ens tapi el somriure”. La pancarta es penjarà a la plaça Soldevila de la Seu d’Urgell.

119 infants
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 49 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×