A PUNT PELS SORTEJOS DE LA 10A CAMPANYA COMPRA I GUANYA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

A PUNT PELS SORTEJOS DE LA 10A CAMPANYA COMPRA I GUANYA

A Tremp s’han sortejat 32 experiències

Durant la primera quinzena de novembre tindran lloc els sortejos de la desena edició de la campanya COMPRA I GUANYA en la què hi ha participat prop de 1.950 botigues dels 31 municipis organitzadors, membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. Aquesta desena edició ha tingut un caràcter especial per la conjuntura actual marcada per la pandèmia, mantenint però intactes els seus tres objectius: dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors i premiar als compradors. Per això, la campanya s’ha adaptat a les circumstàncies excepcionals i va ser traslladada al mes d’octubre, entre la campanya d’estiu i la de Nadal; ha ampliat el seu àmbit a tot el municipi perquè no tan sols s’ha dut a terme als nuclis antics com en les edicions anteriors i ha passat a anomenar-se COMPRA I GUANYA.

En concret, a Tremp s’han sortejat, entre totes les butlletes recollides a les 70 botigues participants, 32 experiències a cadascun dels 31 municipis (31 per clients + 1 comerciant) valorats en 2.859 €. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran més de 91.400 € en 992 experiències per a dues persones que fins al juny de 2021, viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni  dels 31 municipis organitzadors. Això sí, atesa la situació actual de la pandèmia i les restriccions de seguretat, els premis no es podran gaudir dins d’aquest any 2020 com estava previst inicialment, sinó que es traslladaran a noves dates del 2021. Aquestes seran fixades segons l’evolució de la pandèmia per tal que les experiències es puguin gaudir amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19, per això caldrà estar atents del nou calendari que es comunicarà puntualment a cadascun dels guanyadors.

10A CAMPANYA COMPRA
10A CAMPANYA COMPRA I GUANYA

Organitzadors

La campanya s’organitza de forma simultània als 31 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes amb la col·laboració de les associacions de comerciants i les Diputacions. Gràcies al treball col·laboratiu entre ajuntaments, com més municipis membres formen part de la Xarxa, hi ha més premis per sortejar, més incentius per comprar en el petit comerç, més guanyadors i més descoberta del territori català.

Enguany, en la desena edició, en són ja 31: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf,  Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt,  Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 673 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×