MONICA DÒRIA CAMPIONA D’EUROPA JÚNIOR 2017 D’ESLÀLOM

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aquest darrer cap de setmana s’ha disputat a Hohenlimburg (Alemanya), l’Europeu júnior i sub23 d’eslàlom i el Cadí CK ha aconseguit sumar una històrica medalla d’or de Mònica Dòria en la final del c1 dona júnior.

El divendres 18 d’agost es van disputar les competicions per equips en les quals, Pau Etxaniz i Miquel Travé és van proclamar subcampions d’Europa en patrulles C1 júnior  junt amb el basc Eneko Auzmendi.

Marc Moragues i Jordi Cadena van aconseguir un 4t lloc junt amb David Llorente, degut a 2 penalitzacions que els van deixar a prop del podi, només per pocs segons. Annebel Van der Knijff feia equip amb Miren Lazkano i Klara Olazabal que degut a 3 penalitzacions van quedar relegades a la 7a posició.

El dissabte 19 d’agost va ser el primer dia de semifinals i finals de les categories de K1. Marc Moragues amb una gran actuació a la semifinal va a conseguir accedir a la final en 6a posició i finalitzar l’Europeu en una meritòria 8a posició que juntament amb el Mundial ja disputat tanca una gran temporada en la qual ha pogut estar en un gran nivell. Jordi Cadena amb problemes a la porta 19, va quedar lluny de les finals i acabava en la posició 26.  Per part dels júniors, els dos palistes del Cadí van aconseguir accedir a la final, Pau Etxaniz va acabar en 5a posició i Miquel Travé en 6a posició, tots dos amb 2 penalitzacions que els allunyen del podi.  Mònica Dòria també va accedir a la final acabant en 7a posició.

El diumenge 20 d’agost també va ser un gran dia per els palistes del Cadí, aconseguint 3 finalistes. Primer va ser Annebel Van der Knijff que acabava 7a d’Europa degut a 2 penalitzacions que amplien la distància del podi. Miquel Travé després d’una semifinal molt sòlida, ha acabat 4t d’Europa amb una final molt disputada i competida, en la qual  també 2 penalitzacions el deixen a les portes del podi.
monicadoria

I per acabar, el gran resultat d’aquest Europeu també és va produir diumenge, que és l’or de Mònica Dòria en el C1 júnior femení, després d’haver guanyat la semifinal i sortir última a la gran final, va poder aguantar la pressió i treure’s de la mà una mànega guanyadora que la deixa al lloc més alt del podi. Es tracta de la seva primera medalla internacional, i un gran mèrit després d’un cap de setmana fantàstic tant amb C1 com K1.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots