NOTICIA JORNADES PER L’EXCEL·LÈNCIA A ESTERRI D’ÀNEU

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

JORNADES PER L’EXCEL·LÈNCIA A ESTERRI D’ÀNEU

El passat dia 3 d’octubre es varen celebrar a Esterri d’Àneu les segones Jornades per l’excel·lència i Perfeccionament Professional a l’Alta Muntanya. A l’acte hi varen assistir un total de 170 professionals relacionats amb el turisme de muntanya, de les 4 comarques del Pirineu Lleidatà amb ganes de millorar la seva forma de treballar i fomentar sinèrgies de negoci.
L’objectiu de les Jornades es va centrar en el desenvolupament dels diferents vectors que atrauen al turisme a les nostres valls.
L’acte va ser una ocasió magnífica d’aprendre de les experiències d’èxit dels millors.

JORNADES PER L’EXCEL·LÈNCIA A ESTERRI D’ÀNEU                       JORNADES PER L’EXCEL·LÈNCIA A ESTERRI D’ÀNEUEntre les actuacions destacades, hi ha la ponència del Michael Goldenberg, el president de la Roca Village, que va explicar les estratègies que la seva empresa segueix per atraure clients als seus centres d’oci. Entre els aspectes mes destacats ressalta l’aposta per l’atenció al client fonamentada en el concepte de la “Hospitalitat” implementat a través de programes interns de formació a totes les persones que tenen relació amb el client final, i que contribueixen a què l’experiència del client sigui única.
Tant Goldenberg, com els altres 30 ponents que van participar a l’acte, van coincidir en que el Pirineu Lleidatà és un tresor encara per descobrir, que les oportunitats són infinites, i que cal apostar si o si per productes i serveis de màxima qualitat que ajudin a que l’experiència del client sigui inoblidable.
L’organització de les Jornades ha comptat amb el suport econòmic de 40 d’empreses del Pallars Sobirà, així com de les administracions, i segons ens informen ja s’està treballant en la tercera edició que tindrà lloc el proper dissabte 1 d’octubre de 2016.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,95 de 5 - 19 Vots
Carregant ... - 3.930 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×