LICORS PORTET OBTÉ UN NOU ÈXIT AL CONCURS MUNDIAL DE BRUSSEL·LES

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LICORS PORTET OBTÉ UN NOU ÈXIT

ratafia
ratafia

Guanya dues noves medalles al concurs de licors i espirituosos més important del món.
Licors Portet, la fàbrica de licors de la Pobla de Segur, fundada l’any 1883, ha obtingut un nou èxit al prestigiós Concurs Mundial de Brussel·les, guanyant una medalla d’Or i una de Plata.
Aquest certamen reuneix el seu jurat cada any en un país diferent. Enguany, la reunió dels experts que han tastat i avaluat els 1.400 licors i espirituosos presentats, s’ha fet a Guiyang, a la Xina.
La Ratafia dels Raiers Reserva, que va estrenar el seu palmarès amb una medalla al Concurs de Brussel·les 2011, ha obtingut aquest any una medalla de Plata. Aquesta distinció la posa al capdavant de totes les ratafies que s’elaboren a Catalunya, amb un total de 5 Medalles en 5 concursos internacionals.

anís
anís

D’altra banda, l’Anís Sanromà, elaborat a la fàbrica de la Pobla de Segur sota el mestratge i la formulació d’en Joan Sanromà Badia, fill d’una nissaga de mestres licoristes de Valls (Alt Camp) ha estat distingit amb una medalla d’Or. Aquest anís és el resultat de la destil·lació en l’alambí al bany maria de plantes seleccionades, provinents de cultiu ecològic.FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,21 de 5 - 14 Vots
Carregant ... - 4.292 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×