El conseller Jordi Puigneró inaugurarà la 5a edició de les Jornades per a l’excel·lència

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El conseller Jordi Puigneró inaugurarà la 5a edició de les Jornades per a l’excel·lència

Tindran lloc el dissabte 6 d’octubre a Esterri d’Àneu

  • Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Muntsa Vilalta, directora general de Comerç i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat i Dídac Lee, empresari tecnològic i directiu del FC Barcelona són alguns dels ponents d’enguany
  • Es preveu que més de 200 assistents es donin cita en la jornada de referència per als empresaris i professionals de les comarques de muntanya que, enguany, debatran sobre l’e-commerce

Sota el títol ‘E-commerce. El comerç electrònic com a oportunitat de negoci global’, la cinquena edició de les Jornades per a l’excel·lència espera reunir prop de 200 persones a Esterri d’Àneu, Lleida, el proper dissabte 6 d’octubre. Després que en l’edició anterior es posés a debat el sistema sanitari, enguany serà la transformació digital i, més concretament, el nou model de venda online el que centrarà les jornades. Des de la seva creació l’any 2013, les jornades s’han consolidat com un espai de reflexió i una cita de referència per als professionals de les comarques de muntanya i de la resta del territori.El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, oferirà la conferència inaugural d’unes Jornades on hi participaran, entre d’altres, Dídac Lee, emprenedor i directiu del Futbol Club Barcelona; David Ferrer, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i Andrés López, CEO de l’empresa andorrana de serveis TIC, TdA (Tècniques d’Avantguarda). Tots ells compartiran les seves experiències i perspectives amb els assistents a les Jornades. A partir del testimoni i els coneixements de professionals de primer nivell i representants de les principals institucions catalanes, les jornades oferiran una aproximació a temes com les noves autopistes de la informació, les oportunitats sectorials per al territori, els canals de venda i les infraestructures tecnològiques necessàries per sostenir aquest nou model comercial.

Jesús Montoliu, president de les Jornades, sosté que aquesta trobada “és una oportunitat per a les comarques de muntanya per expressar les seves inquietuds i donar a conèixer la seva situació a la resta del territori català” i senyala que “mentre arreu del territori es funciona amb 4G, a les comarques de muntanya encara estem amb 3G. Aquí les novetats tecnològiques queden desfasades abans d’arribar”.

Un espai de reflexió amb professionals de primer nivell

Al llarg de la jornada i, a través de les ponències, taules rodones i col·loquis dels professionals, es tractaran diversos temes directament relacionats amb l’e-commerce que pretenen donar una visió global i des de diferents punts de vista de què suposa aquest nou context. La modificació dels hàbits de consum, el debat sobre els canals de venda directes o indirectes i les infraestructures logístiques seran alguns dels blocs de la trobada.

Les jornades arrencaran a les 9.30 amb les benvingudes institucionals de Jesús Montoliu, president de les Jornades;  Adriana Vidal, tinent d’alcalde d’Esterri d’Àneu i Carlos Isus, president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i amb la conferència inaugural del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

La primera taula rodona de les Jornades tractarà les ‘Oportunitats sectorials del territori’ en un debat moderat pel periodista Josep Puigbó, en el què empresaris de la zona com Lluís Rabaneda, fundador de Rocroi; Ton Lloret,  director del Museu Molí Paperer de Capellades; Laura Gordó, propietària de Cal Tomàs i Assumpta Codinach, directora d’Aixalda, compartiran les seves experiències al capdavant de projectes d’èxit del territori.

Santiago Sánchez, conseller delegat d’Etailers i director tècnic de les Jornades, oferirà a la seva conferència les claus de la ‘Transformació digital i comerç electrònic’ i serà també l’encarregat de moderar la taula posterior ‘Canals de venda: venda directa i nous canals online’ on participaranNico Bour, CEO de Uvinum.es, Andrés López, CEO de TdA – Tècniques d’Avantguarda i els fundadors de The Stikets Company, Stephanie Marko i Antoni Ribas.

A la tarda, les conferències es reprendran a les 15.15 amb la taula ‘Infraestructures tecnològiques’ que comptarà amb les intervencions de Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida; David Ferrer, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i Victor Giró, director executiu de Vola.cat.

Una de les novetats d’enguany serà la introducció d’un ‘Espai de reflexió sobre el futur del territori’ en què els alumnes de l’escola La Closa d’Esterri d’Àneu tindran l’oportunitat de ser partícips d’aquesta jornada, donant veu a les opinions i inquietuds dels més joves. Pablo Fernández, advocat de ciberseguretat a ABANLEX i col·laborador de la Fundación Innovación Bankinter tractarà un dels temes clau del comerç electrònic com són les amenaces i solucions de ciberseguretat. Per parlar de la digitalització i competitivitat de les empreses, les Jornades comptaran amb la ponència de Muntsa Vilalta, directora General de Comerç i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

L’empresari tecnològic i directiu del Futbol Club Barcelona, Dídac Lee, oferirà la ponència de tancament d’aquesta cinquena edició. 

Sobre les Jornades per a l’excel·lència

Les Jornades per a l’excel·lència neixen com a iniciativa d’una associació d’empresaris i professionals de les comarques de muntanya que treballen per assolir l’excel·lència en els seus camps professionals. El desembre de 2013 van celebrar la primera conferència Present i futur de l’empresa catalana, una cita que s’ha anat consolidant des de llavors com a espai de trobada i debat pels petits empresaris i professionals de la zona del Pirineu.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.742 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×