Demà instal·lació a Conques de la Mare de Déu de les Esplugues

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Instal·lació a Conques de la Mare de Déu de les Esplugues

mdesplugues
Mare de Déu de les Esplugues de Conques del segle XII restaurada entre els anys 1996 i 1999

Us informem que la talla de la Mare de Déu de les Esplugues serà instal·lada definitivament a l’església parroquial de  Sant Miquel de Conques, al municipi d’Isona i Conca Dellà per l’equip del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya el proper dimecres 2 de març, a les 11:30 del matí.

La talla romànica de la Mare de Déu de les Esplugues de Conques, és de fusta, datada en el segle XII. Restaurada entre els anys 1996 i 1999, ara tornarà a ser instal·lada en un lloc de culte obert al públic, després que l’església ha estat condicionada i s’hi ha fet un treball de restauració del seu interior.

Us convidem a assistir a l’acte de instal·lació, al que assistiran el Vicari General del Bisbat d’Urgell, Mn. Josep M. Mauri;  l’Alcalde d’Isona i Conca Dellà, Il·lm. Sr. Constantí Aranda; i la Directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, Sra. Àngels Solé.

Si necessiteu més informació podeu contactar amb la Delegada de Patrimoni del Bisbat d’Urgell, Sra. Clara Arbués, tel. 628283862.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.764 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×