EL 55è RAL·LI INTERNACIONAL DE LA NOGUERA PALLARESA ACABA AMB LA FINAL DE LA COPA D’ESPANYA DE JOVES PROMESES D’ESLÀLOM

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×

EL 55è RAL·LI INTERNACIONAL DE LA NOGUERA PALLARESA ACABA AMB LA FINAL DE LA COPA D’ESPANYA DE JOVES PROMESES D’ESLÀLOM

El Ral·li finalitza amb la Copa d’Espanya de Joves Promeses d’Eslàlom amb alguns podis pels del Cadi Canoe Kayak i el Club Nàutic Mig Segre. Val a dir però que els del País Basc han dominat la competició.

El 55è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa que ha tingut lloc a Sort, ha finalitzat avui diumenge, 15 de juliol amb la Copa d’Espanya Jove Promeses d’Eslàlom. En aquesta copa s’han viscut moments molt emocionants i d’una alta qualitat esportiva entre els participants que han fet gaudir al màxim al públic assistent. Això és una mostra del futur d’aquest esport d’aigües braves que ha acollit els millors palistes de l’Estat de les categories infantil i cadet.

Cal destacar la medalla d’or de Valentina Torras del Cadí C.K. en la categoria K1 Cadet Femení, la de bronze d’Arnau Domenech del Nàutic M. Segre en la categoria C-1 Infantil A Masculí, també la medalla d’or d’Aina Ferrer del Cadí C.K. en C-1 Cadet Femení. Seguidament, en la categoria K-1 Cadet Masculí, Pau Gibert del Nàutic M. Segre ha guanyat la de bronze, en la categoria K-1 Infantil A Masculí, Manel Contreras del Cadí C. K. ha obtingut la medalla d’or superant al seu company d’equip Ikenna Mbelu que ha quedat segon i a Arnau Domenech del Nàutic M. Segre que ha quedat tercer.

En la classificació per clubs, el primer lloc ha estat per l’Atlético San Sebastián seguit del Santiagotarrak i en tercer lloc el Cadí Canoe Kayak.
Per últim, després d’aquestes dues setmanes intenses de piragüisme d’aigües braves a Sort, la vila ja comença immediatament a preparar el previst pel 2019, de l’1 al 6 Campionat del Món de Kayak d’Estil Lliure i tot seguit el 56è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa.

rallisort18
(Foto: Olga Cuevas)
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 236 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×