4a edició de les Jornades per a l’excel·lència

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

4a edició de les Jornades per a l’excel·lència

EL SISTEMA SANITARI A DEBAT

  • L’eix públic i privat serà un dels eixos centrals que s’abordaran durant la jornada, el 7 d’octubre a Esterri  d’Àneu.
  • Es preveu que uns 240 assistents es reuneixin en una cita que es consolida com a punt de trobada d’empresaris i professionals de la zona del Pirineu.
  • Entre els ponents participants destaquen noms com Antoni Martí, Cap de govern d’Andorra, o Pau Donés, cantant deJarabe de Palo.

Les Jornades per a l’excel·lència celebren la seva quarta edició i ho faran, el dissabte 7 d’octubre a partir de les 9.00 a Esterri d’Àneu, posant el focus en el funcionament i el futur del sistema sanitari, un tema d’interès social que s’abordarà a través de l’experiència i les reflexions de veus qualificades del sector i de les institucions.

El president de les Jornades, Jesús Montoliu, va explicar a la presentació, celebrada a l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, que l’objectiu de l’esdeveniment, en el qual enguany s’espera reunir més de 240 assistents, és el de “donar eines de coneixement i millora contínua als professionals del sector sanitari.”En aquesta ocasió, el fòrum reunirà ponents àmpliament reconeguts de l’àmbit institucional i del sector mèdic entre els que es troben cares conegudes com Antoni Martí, Cap de Govern d’Andorra, Jaume Padrós, President del Col·legi de Metges de Barcelona, o Pau Donés, cantant deJarabe de Palo. “Tots ells estan vinculats d’una o altra manera al sistema sanitari i a l’excel·lència professional i compartiran els seus casos i les seves perspectives de futur amb els participants”, afirma Montoliu.

Virtuts i defectes del sistema sanitari

El Dr Josep Ordi, Director Tècnic de les Jornades i President de la Fundació Catalana de LUPUS, va oferir durant la presentació, una primera reflexió envers les virtuts i els defectes d’un sistema que “ha de treballar per ser sostenible en el futur”. Per debatre quin és el millor model possible que ha d’adoptar la sanitat, i sota el títol ‘El futur de la sanitat: un canvi necessari’, les Jornades centraran el debat envers tres grans eixos fonamentals del sistema sanitari com són:

  • La dicotomia entre l’eix públic i el privat.
  • La medicina de proximitat al món rural.
  • La medicina hospitalària de tercer nivell.

El propòsit d’aquesta quarta edició és, no només dibuixar el mapa actual del sistema de la sanitat sinó també posar sobre la taula quina hauria de ser l’evolució d’aquest sector per fer-ne una gestió eficient i sostenible de cara al futur.

Entre les diverses ponències que es portaran a terme hi ha la del Cap de Govern andorrà, Antoni Martí, que parlarà sobre Andorra, un exemple d’excel·lència, la de La defensa del consumidor de Jordi Tarruella, Vicepresident d’AICEC-ADICAE o la de Pau Donés que parlarà de La sanitat des dels ulls del pacient. A més, també hi haurà lloc per una taula rodona sobre La medicina rural, com a medicina de proximitat i un diàleg enversL’alta tecnologia dins de la medicina entre el Dr. Vicens Martínez Ibáñez, Gerent de l’Hospital de la Vall d’Hebron i el Dr. Jaume Raventós, Director d’Innovació de l’ICS.

Jornades_Dr-Ordi

Temes clau pel progrés de les persones

Un any més, les Jornades mostren el seu compromís amb el progrés i el desenvolupament de les persones centrant el seu acte en un tema clau pel conjunt de la societat. En les seves edicions anteriors ja s’han tractat temes de rellevància social com l’excel·lència professional a través de les relacions humanes, el turisme com a motor de progrés o les infraestructures i comunicacions com a porta al futur.

Segons Jesús Montoliu, l’objectiu d’aquestes és, precisament, “oferir continguts per enriquir i millorar capacitats i habilitats que ajudin al creixement personal i professional de les persones”. És amb aquesta finalitat que l’esdeveniment compta amb més d’una vintena de ponents destacats en els seus àmbits per tal d’oferir al públic assistent l’experiència i els coneixements d’aquests professionals.

Les Jornades per a l’excel·lència

Les Jornades per a l’excel·lència neixen com a iniciativa d’una associació d’empresaris i professionals de les comarques de muntanya que treballen per assolir l’excel·lència en els seus camps professionals. El desembre de 2013 van celebrar la primera conferència Present i futur de l’empresa catalana, una cita que s’ha anat consolidant des de llavors com a espai de trobada i debat pels petits empresaris i professionals de la zona del Pirineu.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 2.587 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×