25 ANYS DE VENT DE PORT A TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

25 ANYS DE VENT DE PORT A TREMP
Presentació del llibre “Croquis d’un nu pintoresc”

El diumenge 31 de març tindrà lloc a la Lira la presentació del llibre que recull el conte guanyador del premi Vent de Port de Contes 2018 i els que han estat escollits com a finalistes. A més, enguany l’acte servirà per celebrar els 25 anys de la creació d’aquest certamen literari per part de l’entitat trempolina La Casa del Sol Naixent.


L’acte comptarà amb la presència del guanyador Joan Graell que va concórrer amb el conte “Croquis d’un nu pintoresc”, també l’alcalde de Tremp Joan Ubach i personalitats lligades al certamen com il·lustradors, guanyadors d’altres edicions i personalitats del món editorial. Durant l’acte s’hi representaran actuacions teatrals i musicals, totes protagonitzades per trempolins i trempolines. En acabar, hi haurà un piscolabis per a tots els assistents elaborat a partir d’una col·laboració amb el Comerç Associat de Tremp. 


L’Ajuntament de Tremp ha volgut acollir aquest acte a l’Espai Cultural la Lira per posar en valor tants anys d’esforç impulsant la creació literària en llengua catalana des d’un territori petit i a partir d’una entitat de lleure formada per joves. Autors d’arreu dels països catalans participen al premi dotat en 2.100 euros.


25 anys de Vent de Port
Aquest any se celebra la 25ena edició del premi Vent de Port. Un quart de segle que ha servit per premiar 24 escriptors (n’hi ha un que s’ha endut el premi en dos ocasions) i per publicar 415 contes en els diferents reculls anuals. Les participacions publicades han anat sempre acompanyades d’una il·lustració feta per un total de 64 il·lustradors diferents.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 144 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×