XARXA TREMP ES CONSOLIDA COM UN REFERENT DEL LLEURE I LA CULTURA INFANTIL AL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
XARXA TREMP ES CONSOLIDA COM UN REFERENT DEL LLEURE I LA CULTURA  INFANTIL AL PALLARS JUSSÀ
 
Xarxa Tremp és una entitat sense ànim de lucre vinculada a la Fundació La Xarxa i establerta a Tremp des de l’any 2010, que va néixer amb la voluntat d’acostar la cultura del lleure i el teatre infantil de qualitat al municipi de Tremp i la comarca del Pallars Jussà.

 

D’ençà de la seva creació, Xarxa Tremp ha portat una cinquantena espectacles familiars a l’Espai Cultural La Lira de Tremp, amb companyies de gran trajectòria i reconeixement com Xip Xap Teatre, Campi qui pugui, Marcel Gros, Anna Roca o Encara farem salat, entre molts altres.

 

Aquest 2018, La Lira ha estat l’escenari de 6 espectacles: 36 polzades, de Miscel·lània Teatre; Les princeses també es tiren pets, d’El Replà Produccions; La gallina dels ous d’or, de Zum Zum; Cösmix, de Teatre Mòbil; Adéu Peter Pan, de Festuc Teatre, i Safari, de La Baldufa. A més d’una setena proposta al mes de setembre, aquesta gratuïta, per encetar el curs 2018-2019: Tripula, de Farrés Brothers. I una acció, també gratuïta, per commemorar la Diada de Sant Jordi que va consistir en un “Fotomatón”, de La Tira de Fotos.

 

El programa regular d’aquest  2018 ha tingut prop de1.800 espectadors, 348 persones més que l’any anterior. Es tracta d’un públic familiar i la majoria dels assistents són infants de 3 a 8 anys, procedents del propi municipi així com de municipis veïns i fins a famílies d’altres comarques veïnes.

 

Així, Xarxa Tremp tanca l’any amb molt bones dades d’assistència. Alhora vol posar de manifest que el valor dels espectacles que porta no es pot cobrir amb el preu de l’entrada que, d’altra banda, es vol mantenir el més popular possible. És per això que l’entitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Tremp com a coorganitzador i amb les aportacions d’un gran nombre de patrocinadors privats, comerços i empreses de Tremp i la comarca del Pallars Jussà. Tots ells fan possible que Xarxa Tremp continuï treballant per fer gaudir als més joves de la Cultura
xarxatremp
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 125 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×