TREMP HA ACOLLIT L’ACTE CENTRAL DEL MES DE LA POESIA AL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TREMP HA ACOLLIT L’ACTE CENTRAL DEL MES DE LA POESIA AL PALLARS JUSSÀ

L’acte va comptar amb la participació de l’autora dels poemes, Lola Casas, i la col·laboració de diferents comerços i usuaris de la biblioteca.

Aquest dissabte ha tingut lloc al centre històric de Tremp l’acte de presentació del Mes de la Poesia al Pallars Jussà, que organitza l’Ajuntament de Tremp a partir de la col·laboració entre el seu projecte de dinamització comercial i la Biblioteca Pública Maria Barbal.

L’acte ha consistit en una passejada poètica pel nucli de la ciutat, en el decurs de la qual s’han recitat alguns dels poemes exposats als aparadors de Tremp. Així, una seixantena de persones han pogut fer un tast dels poemes que formen part del volum Poemes de comerç, comerç de poemes, de la mataronina Lola Casas.

Tal com va explicar la regidora de Promoció Econòmica, Anna Ritz, aquesta iniciativa neix dins del projecte de comerç de l’Ajuntament de Tremp al programa Treball a les 7 Comarques, que té per objectiu dinamitzar el petit comerç, enfortint-lo i ajudant al seu posicionament com a primera opció de compra sobretot entre la població del Pallars Jussà i també entre els visitants i el turisme que passa per la nostra comarca.

L’exposició de poemes, il·lustrats per l’alumnat de batxillerat artístic de l’INS Tremp, es podrà veure als comerços de Tremp, La Pobla de Segur i la Vall Fosca fins el proper 6 d’abril.

L’acte que conclourà la programació també tindrà lloc a Tremp, el 6 d’abril, i consistirà en la pintada d’una persiana del centre històric cedida per la família Seix, de Ca l’Estrella, amb un dibuix relacionat amb el comerç i la poesia, a càrrec de l’artista trempolina Mar Hernàndez (@potxonsalacarta ).

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 115 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×