Presentació de llibre La història continua de Joan Gonzàlez Boada

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Presentació de llibre La història continua de Joan Gonzàlez Boada

El proper divendres 18 de gener a les 19h i a la Biblioteca Pública Maria Barbal tindrà lloc la presentació de llibre de Joan Gonzàlez Boada, La història continua. La presentació anirà a càrrec de l’autor i serà conduïda per Gemma Pes de Llibreria Bochaca.

Joan Gonzalez Boada és egarenc de naixement però viu a Viladecavalls des de 1971 i amb arrels pallareses, actualment té segona residència a Llimiana.  Ha treballat com a tècnic en la indústria tintorera i també és un activista cultural, compon  i canta havaneres.  En la seva faceta literària  l’any 2015 va ser finalista  del concurs de narracions curtes del certamen Pere Calders amb l’obra Un gran dia.La seva primera novel·la és Bojos d’Amor que va sortir d’uns records d’adolescència i all 2018 va publicar La història continua, la segona part de Bojos d’Amor.

La història continua és commovedora, entranyable, trepidant, agosarada. Quan es comença no es pot parar de llegir.

Sinopsi:

El Joan i la Carme gaudeixen d’una felicitat excepcional. Amb la seva filla Marta i els pares adoptius, Josep i Maria, han aconseguit ser una família modèlica.El Valentí, l’amo de l’empresa on treballa el Joan i que en el seu moment, e va fer soci amb un paquet d’accions, farà un gest impensable que canviarà la vida del Joan i la Carme. El naixement d’un fill, el Pau, trasbalsarà la tranquil·litat i la felicitat que tenien. L’estabilitat familiar es trenca i esdevé un drama en la seva vida. La seva convivència fa un tomb inesperat i tardarà molt de temps, anys, en tornar a ser tranquil·la.  Els seus fills, que han seguit un camí molt diferent, marcaran la història  d’aquesta família. El Pau té una personalitat impressionant. És un fill digne del seu pare. Els pares li van donant cada vegada més protagonisme dins de la família.La vida del Pau no és gens monòtona. Igual que el seu pare, és un superdotat per estudiar i té un fam increïble d’aprendre i dominar tot el que se li posa pel davant. Això el portarà a unes vivències impensables. És una història d’amor molt intensa, un amor que va més enllà de la comprensió i les normes que tenim establertes. Però al mateix temps, és una història creua i dramàtica. Intensa i intempestiva. A pesar de tot, l’autor no pot evitar unes arrels humorístiques.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 177 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×