EL MÓN DEL CÚRLING POSA ELS ULLS EN PUIGCERDÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL MÓN DEL CÚRLING POSA ELS ULLS EN PUIGCERDÀ

La capital de la Cerdanya celebra aquest cap de setmana la XIII edició del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà amb la participació de 20 equips.

El cúrling torna a la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà. Ho farà aquest cap de setmana. És la rentrée de la temporada ja que la competició oficial s’iniciarà en breu. Abans, però, i tal i com s’ha fet aquests últims anys, l’entitat cerdana Cúrling Puigcerdà organitza el Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà que s’ha convertit en un referent i en una de les proves més importants d’aquest esport al sud d’Europa.

cartell_bonspiel_2018La XIII edició d’aquest trofeu se celebra aquest cap de setmana, dies 12, 13 i 14, a la capital de la Cerdanya. La competició arrenca el divendres, a les 18 hores, amb els primers partits. La prova internacional aplega en aquesta edició a 20 equips que provenen de diferents parts del món: Suïssa, Estats Units, Escòcia, Itàlia, Andorra, País Basc, Castella i Lleó, França i Catalunya.

La prova comença divendres i es desenvolupa al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins el diumenge dia 8, a les 13:30 hores, que serà quan es jugarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (que és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del cúrling), també s’han organitzat diversos esdeveniments de caire social per a tots els participants.

Aquest trofeu és possible gràcies a la feina que realitzen una vintena de membres del Cúrling Puigcerdà Pànxing, de forma voluntària, així com al suport que l’entitat rep del Club Poliesportiu Puigcerdà i de diferents institucions com ara l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i Pànxing.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 240 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×