JOGUINES PER A MÉS D’UNA CINQUANTENA DE FAMÍLIES DEL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

JOGUINES PER A MÉS D’UNA CINQUANTENA DE FAMÍLIES DEL PALLARS JUSSÀ

La campanya “Els seus drets en joc” impulsada per la Creu Roja del Pallars Jussà en col·laboració amb l’Oficina de Consum del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha arribat a més d’un centenar de nens/es del Pallars.  

L’alumnat  dels centres educatius  dels Raiers de la Pobla de Segur,  el col·legi Valldeflors i Mª Immaculada de Tremp i la ZER Pallars Jussà, escoles AESO, Vall Fosca i Salàs, s’han implicat per novè any en la campanya solidària de la recollida de  joguines que s’ha dut a terme en tot el mes de desembre i ha finalitzat aquest gener.

Aquesta iniciativa destina esforços a sensibilitzar  la societat sobre l’estat de desigualtat econòmica que pateixen els nens/es arreu de Catalunya  a través de la joguina, un mitjà que afavoreix el desenvolupament afectiu i social des d’una vessant positiva i normalitzada.

Segons ha indicat el president del Consell, Constantí Aranda, ens involucrem en la construcció d’ una societat amb valor social i caràcter transformador,  amb compromís de comunitat respecte les necessitats de la població. Un any més des de l’organització s’ha pogut constatar la gran implicació del professorat que ajuden a impulsar en la consciència dels infants el joc cooperatiu, afavorir els valors que es desprenen de la solidaritat i promoure el consum responsable a través de joguines educatives.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 126 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×