L’equip GECE TEAM del Pallars torna a la Titan Desert!

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’equip GECE TEAM del Pallars torna a la Titan Desert!

El 28 d’abril s’iniciarà una nova edició de la Titan Desert, la competició ciclista més espectacular del món, i Sort i el Pallars hi tornaran a tenir representació!

Després de l’exitosa experiència del 2018 l’equip GECE TEAM, que formen cinc corredors de Sort (Albert Sánchez, David Carrillo i Eduard Morcillo), Gerri de la Sal (Josep M. Vidal) i la Pobla de Segur (Carlos Nufrio), torna als deserts del Marroc per encetar la TITAN DESERT by Garmin 2019, una prestigiosa fita esportiva i una de les proves més dures del món en BTT.

Tot i conèixer el terreny en què s’enforataran al Marroc, l’equip GECE TEAM entrena a diari per les carreteres del Pallars Sobirà, amb temperatures de fins a -7ºC i trepitjant neu en moltes ocasions, en contraposició a les temperatures de més de 40ºC, les dunes i la sorra amb què es trobaran d’aquí només quaranta dies.

En aquesta segona participació a la Titan Desert l’objectiu del GECE TEAM és fer un bon paper dins de les seves possibilitats. A l’equip hi ha corredors que han practicat professionalment el ciclisme durant anys i també corredors que només han fet curses populars, així com esportistes a l’elit d’altres esports com les curses de muntanya o els esports de riu. Això sí, tots cinc ja tenen l’experiència de viure i acabar una Titan Desert, una fita que no és  l’abast de tothom!

L’equip vol aprofitar aquesta finestra per donar les gràcies a l’empresa GECE pel seu recolzament i patrocini íntegre de la seva participació a la Titan Desert, així com a la col·laboració de BOLLÉ EYEWEAR i la DIPUTACIÓ DE LLEIDA.

Com a preparació a la cursa en breu correran a Calamocha (Teruel) la Jamón Bike, el campionat d’Espanya d’ultramarató en BTT, la darrera prova en què participaran abans de la Titan Desert.

Garmin Titan Desert 2019

La Garmin Titan Desert és una de les proves més reconegudes del calendari BTT i una oportunitat enorme per viure experiències de creixement personal en el marc de la competició esportiva.

Des dels seus inicis, més de 5.000 ciclistes han participat a la Garmin Titan Desert, moguts pels espectaculars paisatges que ofereix el desert del Marroc, una organització que cuida tots els detalls i l’esperit aventurer que brinden 600 kms de dunes, sorres i muntanyes que hauran de superar els participants abans de proclamar-se finishers, com l’equip GECE TEAM

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 113 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×