EL FESTIVAL DE FOTOGRAFIA I CONSERVACIÓ PHOTO TERRA TANCA LA SEUA SEGONA EDICIÓ A TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×
EL FESTIVAL DE FOTOGRAFIA I CONSERVACIÓ PHOTO TERRA TANCA LA SEUA SEGONA EDICIÓ A TREMP
 
Amb la voluntat dels organitzadors de consolidar-lo i impulsar-lo de forma bianual.
 
Diumenge a migdia s’han succeït els tallers, espais de formació, xerrades inspiradores i debats per la reflexió l’Espai Cultural La Lira de Tremp. L’edició de 2018 del Festival PHOTO TERRA es tanca amb un creixement tant del nombre de persones assistents (a prop dels 100), com de la quantitat i la varietat de les activitats proposades en aquest festival que es vol situar com a referent a tot l’Estat.
 
Ponents nacionals i internacionals com Andoni Canela, Joan de la Malla o Joris Van Alphen  han compartit espai amb els professors de tallers sobre filtres o edició de vídeo per part de Casanova (botiga referent de fotografia a Barcelona) o els tallers de Photo Pills (aplicació mòbil per la planificació de la fotografia desenvolupada des de Menorca i que acumula més de 200.000 descàrregues al món); la tècnica del Light Painting, per part de Light Hunters amb demostració de la marca Olympus, o tallers de fotografia d’ocells carronyaires en vol per part d’Eugenio Martínez, de Photo Logistics; de fotografia de paisatge, per part d’Enrique Mariscal, o de macro, per part d’Albert Masó. Bona part dels continguts han estat dissenyats a partir de les peticions dels assistents al PHOTO TERRA 2016 als qui se’ls va demanar l’opinió a través d’un qüestionari després del festival.
 
 
 
Hi ha hagut presentacions de llibres que parlen o fan servir la fotografia de natura com ara els de Fran Trabalón o Eduardo Blanco. 
 
També hi ha hagut espai per la reflexió sobre l’ètica en la pràctica de la fotografia de natura a través d’una xerrada del responsable de MONTPHOTO, Paco Membrives o a la taula rodona amb Cristina Sánchez (SEO/Birdlife), Pablo Bou (AEFONA) i Antoni Margalida (Universitat de Lleida).
 
En paraules de l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, la intenció dels organitzadors: Ajuntament de Tremp, Aefona i Photo Logistics, es consolidar i impulsar el festival amb periodicitat bianual.
fotoJussa
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 259 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×