LA XARXA D’ALLOTJAMENTS EMPRESARIALS DE CATALUNYA ES REUNEIX AL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA XARXA D’ALLOTJAMENTS EMPRESARIALS DE CATALUNYA ES REUNEIX AL PALLARS JUSSÀ

Els membres fundadors de la XAEC, Xarxa d’Allotjament Empresarials de Catalunya s’ha reunit al Consell Comarcal del Pallars Jussà amb l’objectiu de treballar conjuntament entre les diferents entitats que l’integren.

La XAEC ha aprofitat aquesta trobada per donar-se a conèixer entre aquells vivers d’empreses de la demarcació de Lleida que encara no en formen part perquè coneguin els avantatges del Treball conjunt de cara a coordinar accions formatives i de captació de talent i projectes empresarials que es puguin allotjar en aquests espais, la creació de noves sinèrgies que potenciïn les empreses allotjades i la defensa dels interessos comuns.

La Xarxa d’Allotjament Empresarials de Catalunya (XAEC), creat el passat mes d’octubre és la unió d’ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres entitats d’arreu de Catalunya que gestionen espais d’allotjament empresarial i de serveis a l’emprenedoria, la innovació i d’assessorament en la planificació i creació d’empreses. El seu objectiu principal és el de millorar la coordinació interadministrativa i treballar de manera conjunta per tal de compartir iniciatives i experiències.

La XAEC, a més, suposa la constitució d’un únic interlocutor davant l’Administració i, per tant, la unió de forces dels seus membres a l’hora de cercar noves fonts de finançament, contractar formació o proposar nous serveis o canvis en el funcionament dels programes destinats a emprenedors i empreses.

El centre d’acolliment d’empreses, CEI Pallars Jussà, és un dels membres fundadors de la xarxa i disposa de dues seus al municipi de Talarn, una situada a la seu de l’Ajuntament i l’altra a l’edifici CITA propietat del Consell i on s’ofereixen uns despatxos a un preu molt assequible, al voltant dels 50 euros/mes i per a un període màxim de tres anys.

CEDER-(8)

El seu objectiu és, facilitar un espai equipat per al desenvolupament empresarial, d’aquelles iniciatives de negoci amb perspectives de viabilitat econòmica que sorgeixen a la zona i repercutir així favorablement al creixement econòmic de la comarca i creació de llocs de treball.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 126 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×