La Val d’Aran acull per primer cop la OPA CUP U16

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Val d’Aran acull per primer cop la OPA CUP U16

  • Aquesta prova internacional que finalitza avui va començar el passat dia 11 i han participat joves de 10 països entre ells Àustria, Suïssa, Itàlia, França o els Estats Units com a país convidat
  • Àustria i França han estat els països que han dominat aquesta prova amb 10 dels 12 pòdiums

La Val d’Aran ha acollit durant els dies 11 al 13 de febrer la OPA CUP U16. Es el primer cop que Espanya acull aquesta competició internacional, on han participat mes de 10 països, entre ells Àustria, Itàlia, França o els Estats Units com a país convidat.

El dies 11 i 12 de febrer van tenir lloc la SG OPA CUP U16 i la GS OPA CUP U16 respectivament, i aquest mateix matí s’ha disputat la TEAM EVENT OPA CUP U16.

“Per nosaltres acollir una competició com és la OPA CUP U16 és tot un privilegi perquè dona, no només a Baqueira Beret sinó al conjunt de la Val d’Aran, una visibilitat internacional que repercuteix de forma molt positiva al territori”, ha afirmat el síndic d’Aran, Francés Boya.

En la categoria femenina de la prova SG va aconseguir l’or Victoria Buergler (AUT), seguida per Kim Marschel (GER) i Victoria Olivier (AUT). Per la seva part, en la categoria masculina va quedar en primera posició Agustin Berthet (FR) seguit de Noa Oddo (FR) i Paul Wagner (AUT).

En la categoria femenina de GS va quedar en primera posició Victoria Olivier (AUT), seguida per Victoria Buergler (AUT) i en tercer lloc Valentina Rings-Wanner (AUT). Dels nois, Dylan Hacquard (FR) va aconseguir l’or, Lorenzo Salvati (IT) es va endur la segona posició seguit per Noa Oddo (FR).

En el que concerneix a la TEAM EVENT OPA CUP U16, en la que diferents equips dels diversos països competien entre ells, ha aconseguit la victòria el primer equip italià, format per Maria Sole Antonini, Gregorio Bernardi, Francesca Carolli i Alessandro Bertagnolli.

En aquesta OPA CUP una de les esquiadores espanyoles, June Garitano, ha entrat en Top 10 de la classificació. Per la seva part, l’aranès Lluc de Castellarnau, del CAEI, ha quedat en 33a posició amb un crono de 2:03:25. Aquesta cursa ha estat organitzada per la Reial Federació d’Esports D’Hivern (RFEDI) i Baqueira Beret, amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran, i el suport dels Ajuntaments de Naut Aran i Vielha e Mijaran, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Català de l’Esport.

CUP U16
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 221 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×